Fast Sortiment

BRUN – Brown Ale, 5,5 %

Brown Ale er et godt håndværk. Brygget på Marris Otter malt og ristede malte, hvilket giver en god malt karakter. Den er let humlet med East kent Goldings.

Vores Brown Ale er en god gedigen over-gøret øl, som skal nydes i godt selskab.

Bør nydes ved 8-10 grader.

Passer til næsten alle lejligheder.

 

 

 

 

COPP – Copper Ale, 5,5 %

Copper Ale er en overgæret pale ale type. Øllets farve går fra rav-gylden til kobberfarve med et fyldigt skum.

Brygget på pale ale malt, munchermalt og en smule karameltmalt.

En let frisk øl med god humle aroma, som giver en god mundfylde.

Eftersmagen er let til behagelig bitter. Øllet er ufiltreret, så der kan være bundfald.

En rigtig sommer-øl, som man kan nyde efter behag – hele året. Nydes afkølet lige fra køleskabet.

 


DARK – Dark, 6,7 %

Dark er en mørk og fyldig øl. Brygget på forskellige ristede malte, såsom karamel- og aroma- og farvemalt.

Smagen er lidt hen ad det brændte og lige en anelse chokolade.

For at give den fyldige maltkarakter modspil er der brugt en god mængde humle at typen Amarillo, som er en amerikansk humle type (har duft af citrus og blomster).

God sammen med simremad og måske mørk chokolade.

 

 

FEST – Festøl, 7,1 %

FEST ØL fra Næstved Bryghus.

Øllet er brygget på pilsner og hvedemalt. Der er benyttet ægte champagnegær.

Bitterheden i øllet kommer fra en fin tysk aromahumle: Tettnang. Skummet er hvidt og tæt, farven er meget lys.

Smagen er på en gang sød og syrlig, og kan være vinøs. På trods af at alkoholprocenten er 7,1 er den let drikkelig.

Nydes afkølet både som velkomst eller til det klassiske frokostbord.

 

HAVN – Klassisk Havnebajer, 5,5 %

Klassisk Havnebajer er en mahognifarvet, undergæret øl.

Udelukkende brygget på pilsnermalt og ristede malte, som giver en god fylde og maltkarakter.

Tysk aromahumle fuldender med en god duft og en afbalanceret bitterhed.

En luksus ”Classic” man kan nyde i en stille stund.

 

 

 

 

KAFF – Kaff Porter, 7,5 %

Kaff Porter er en dejlig blid porter, brygget på ristede malte, havre og mørk farin.

Den er tilsat mørke, malede kenyanske kaffe bønner, som giver en blød smag med toner af kaffe. Som modspil til de ristede malte og kaffe er den tilsat den New Zealandske humle Nelson Sauvin.

Serveres afkølet og er rigtig god sammen med krydrede retter, vildt og gammeldags simremad.